Thursday 22 May 2014

L'Altell, un Racó Singular ple d'històries i imaginació

De botigues i comerços, n'hi ha de tota mena. Però si m'haig de decantar per alguna classe, triaré, sense dubtar, les llibreries. El sol fet (en el cas que tinguis temps, clar) que puguis estar una llarga estona contemplant llibres, mirant i regirant, comentant i escoltant recomanacions, fa que la l'experiència d'anar a comprar un llibre es converteixi en un moment molt especial.



I això és el que em passa quan tinc temps d'escapar-me a aquesta llibreria de Banyoles. L'Altell, a part de tenir aquells títols que només podia trobar a Barcelona (sense haver-los de demanar), té una col·lecció de llibres il·lustrats, que és una delicia.





Ara, el millor de tot és poder seguir les recomanacions de l'Irene, l'ànima d'aquest Racó tan Singular. Tots els que m'ha recomanat els he gaudit d'allò més. La majoria, no els havia ni sentit a parlar mai. Recordeu el moment quan l'Indiana Jones ha de fer el salt a la tercera prova abans no arriba a la sala on hi ha el Sant Grial? Doncs això.



Us recomano que si us passeu per Banyoles, si us agrada la lectura i trobar llibres originals, feu una visita a l'Altell i us deixeu guiar per les seves recomanacions.

www.edgartarres.com





No comments:

Post a Comment

LA MEJOR TORTILLA DEL CAMINO - O CEADOIRO

 Cuando te encuentras caminando unos 22 kilómetros de media cada día, la comida se convierte en un momento muy especial. Bueno, a lo largo d...